Osobní značky jako nová cesta marketingu

Školení brand ambasadoringu

DSC09366

Buďte o krok před konkurencí a nechte zaměstnance šířit povědomí o vaší firmě. 

Skrze Brand ambassadoring posílíte jméno firmy, získáte důvěru v zákaznících a partnerech, budete generovat poptávky nebo tvořit databázi „hot“ leadů. Osobní značky jsou také skvělým bonusem pro vaše zaměstnance. Mohou díky nim budovat expertizu v oboru a seberealizovat se. 

V rámci školení vás naučíme, jak efektivně prodávat a propagovat vaše služby nebo produkty organicky přes LinkedInu.

Buďte o krok před konkurencí

S našimi tréninkovými programy

1500+ účastníků

Spolupracujeme s firmami jako je Tesco, Software 602, BlueSoft, klinika Vo2max
a dalšími

Zvýšení viditelnosti až o 200%

Naši klienti znají strategie, jak zaukmout sledující a zvýšit dosahy o stovky procent.

Individuální přístup

Máte možnost využít jak našeho online tréninkového programu, tak také offline školení, která probíhají přímo u vás.

Varianty školení a tréninků

Vyberte si možnost dle vašich preferencí.

Intenzivní 1 denní offline trénink

Ideální pro obchodní a marketingové týmy, které chtějí propojit firemné strategii s budováním osobních značek. Ve dvou blocích vás naučíme celé naše know-how ke zvýšení viditelnosti celé firmy. 

Na konci školení budou mít účastníci jasné kroky, které dělat k naplnění vytyčených cílů.

Účastník získá:

Online trénink + live podpora

Ideální pro jednotlivce a menší týmy, kteří se potřebují ke studiu vracet a rozložit si jej podle svých časových preferencí.

Online trénink má v sobě obsažena i živá setkání 1x za měsíc, aby se účastníci mohli ptát na dodatečné otázky. 

Účastník získá:

Individuální 1to1 spolupráce

Individuální spolupráce je zaměřená hlavně na exponované osoby, tedy majitele, CEOs a level-C managementu, kteří potřebují předávat celou vizi firmy. Tato spolupráce je pokaždé jiná a vždy závisí na konkrétním klientovi. Na značku se díváme do posledního detailu a to nejen na LinkedInu.

Klient získá:

Co o nás říkají naši klienti?

Už dlouho se mi nestalo, abych si s někým “sedla” tak, jako právě s Nelou. Nela se dokázala naladit velmi empaticky na mou vlnu, a tím je naše společná práce velmi efektivní. Líbí se mi jaký má Nela “tah na branku”, a že dotahuje věci do konce. Společně máme focus na detail a vzájemně se doplňujeme. Líbí se mi, že Nely práce má jasnou strukturu a strategii. Vždy se posuneme o značný kus dál, což je styl práce, který mi vyhovuje, a u lidí kolem mne často nenacházím. Společně jsme se od práce na marketingu a komunikaci mé kliniky, dostaly až k budování mé osobní značky. Líbí se mi komplexní záběr, který Nela má, a to, jak umí jednotlivé oblasti propojit, aby fungovaly v souladu a měly jasný a společný záměr. Tento přístup ve finále motivuje i mě, za což Ti Nelo děkuji 🙂
Šárka Strachová
Zakladatelka Vo2max, Olympionička
Dali jste mi stručné, ale efektivní rady, které jsem mohla ihned aplikovat. Spousty inspirace, praktických tipů a doporučení k prezentaci. Navíc jsem dostala návrhy úplně nové, které také zapadají do konceptu mého podnikání. Překvapily mě svou originalitou a přesahem.
Kateřina P.
mentorka
LinkedIn je důležitým komunikačním kanálem našeho smyslu podnikání - Každý den přinášet našim zákazníkům, komunitám a planetě něco navíc – vůči našim stakeholderům. Díky přehledné strategii a konkrétním doporučením od Nely jsme dokázali naše sdělení zatraktivnit, dát jim jednotnou komunikační linku a přitom nedělat kompromisy v korporátním stylu komunikace, který se zakládá na 100% správnosti uvedených informací. Oceňuji, že Nela nejprve chtěla důkladně navnímat naši značku a až následně začala připravovat doporučení tzv. na míru.
Michal Vaňáček
Tesco Head of Communication ČR
Na začátku naší spolupráce jsem hledala svoji cestu a to, jakým způsobem si nejlépe budovat svůj brand a povědomí nejen o mém podnikání, ale i o mě samotné. A za půl roku spolupráce jsem odcházela jsem s jasnou vizí a co víc, s podnikáním, které jsem rozhýbala. Jakmile jsem narazila na problém, se kterým jsem si nevěděla rady, Nela i Lucia mi poskytly maximální podporu a okamžitě jsme hledaly efektivní cesty, jak z toho ven. Za to velké díky a doporučuji všem, kdo chce dát věci do pohybu a mít jasno v budování svého brandu.
Dita P.
koučka

Co je obsahem našich online i offline školení?

Naučíme vás, jak efektivně pracovat s LinkedInem. Bez zbytečností. Jasně, efektivně a s výsledky.

Modul 1

Nastavení profilu na LI

Modul 2

Tvorba aktivního networkingu

Modul 3

Tvorba úspěšných postů

Modul 4

Prodejní strategie

Modul 5

Algoritmy na LinkedInu

Urychlete svůj růst!

Zavolejte nám

+420 722 942 123

Mluví za nás

Čísla našich klientů

PODÍVEJTE SE NA SPOLUPRÁCE, KTERÉ JSME REALIZOVALI A CO O NÁS ŘÍKAJÍ NAŠI KLIENTI.